» Omgeving

Wat is dit?


Het park is zeer centraal gelegen op de Veluwe, rust en ruimte staan in dit park bovenaan.
Bos en heide vindt u op loop- en/of fietsafstand en er zijn zeer veel activiteiten en pretparken in de nabije omgeving zoals o.a. :

Apenheul


Zoals u de dieren op Apenheul ziet, ziet u ze in geen enkele dierentuin ter wereld. Tal van soorten; van de reuzengrote gorilla tot het allerkleinste aapje ter wereld, bewonen hier hun eigen ruime bosgebieden. Een groot aantal apen klimt en klautert zelfs helemaal vrij tussen de bezoekers.

Paleis Het Loo


Paleis Het Loo, in de bossen bij Apeldoorn in het hart van Nederland, was van 1686 tot 1975 de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie. Sinds 1984 functioneert het paleis als museum, nadat het op spectaculaire wijze samen met de tuinen in 17e-eeuwse staat werd teruggebracht.

Dolfinarium

Het grootste zeedierenpark van Europa. Dat is Dolfinarium Harderwijk. Er valt hier enorm veel te beleven. Spetterende optredens van de dolfijnen en de zeeleeuwen, walrussenshow, De Lagune, Fort Heerewich, een spectaculaire 3D film of naar het strand of de speeltuin.

Julianatoren


Nederlands meest complete familiepretpark met heel veel attracties. Ontmoet Jul de torenmuis, maak een ritje in het reuzenrad of in de superachtbaan, glij van de reuzenglijbaan of neem een kijkje in kabouterwonderland. De Julianatoren staat garant voor een dag plezier voor kinderen van alle leeftijden.

 

 
[ terug... ]Omhoog


Page Rank

Uit het gastenboek!

  • 13-6 t/m 27-6-08 Beste familie, Het chalet was prachtig De Veluwe machtig Fietsen kun je hier alle kanten op. Werkelijk, de natuur is hier top. Onze vakantie was een waar feest. Gelukkig zijn we 12 dagen geweest, want minder lang was veel te kort om te ontdekken dat er hier niets aan schort. We zagen hier o.a. een familie wilde zwijnen, hertjes,eekhoorns, een das en konijnen. Geen commentaar, we nemen niemand op de korrel, maar het enige wat ontbrak waren glazen voor de borrel. We laten ze daarom achter in uw pand. Bedankt, tot ziens, wij gaan weer naar het Friese land Groetjes fam. Venema Leewarden

Uit het gastenboek!

  • Beste familie van gend, Wat een mooi huisje! Alles lekker schoon en fris, mooie inrichting, leuke tuin en terras! Chappeau! Helaas hadden we niet zo,n geweldig weer, maar we hebben toch een heel fijne week gehad en hopen nog eens terug te komen. Marc Elvi Myrthe & Lieke Lemmens

Uit het gastenboek!

  • Onze vakantie is nog niet afgelopen maar nu alvast wat opgeschreven....... Hoi Allemaal!Het is heerlijk warm weer deze week! altijd 30 graden. Het huisje is erg mooi en staat mooi in de schaduw! De bedden zijn goed, zelfs de kinderen slapen hier lekker uit!De fietsen zijn ook fijn om te mogen gebruiken (Gerard heeft geholpen zodat er toch nog een kinderzitje achterop kon)Fijne mensen trouwens Gerard en Nellie Bos! Erg gastvriendelijk! Onze kinderen vonden de spiegels erg leuk!(balletten, gekke bekken trekken, je kent dat wel!)De omgeving is erg mooi!!! We hebben genoten van de fietstochten, geproefd van de overheerlijke appelgebakjes van het Uddelermeer (restaurant)

Uit het gastenboek!

  • Ook een aanrader is Pannenkoekhuis de Huifkar in Putten, heerlijk!!!!(tevens erg leuk voor kinderen)Koninginjulianatoren was ook een feest!Een boottocht met "de nostalgie"in Hardewijk was ook genieten!Morgen naar de dolfijntjes en vrijdag poetsen en naar ons eigen stekkie te Bergeijk(Nbr)Terugkijkend naar een heerlijke vakantie voor ons allemaal!groetjes Tot ziens!!! Vanavond hebben we nog een hele gezellige lampionnenoptocht (zelfgemaakt) gehad Super!!!!

Uit het gastenboek!

  • 15 augustus 2008 Beste Mario en Marga Voor de tweede keer een vakantie in jullie chalet doorgebracht. De weken vlogen voorbij. Het wordt wel een derde keer! Dat zegt wel genoeg denk ik zo De Van Suijlekommetjes uit Tilburg.

Uit het gastenboek!

  • 29 september 2009 Hoi Mario en Marga, Wij waren blij dat wij op korte termijn nog jullie huisje konden huren voor een weekend. Het is een prachtig huisje(ADSL werkte perfect) gelegen op een zeer rustig park. De natuur is hier bijzonder mooi en de eekhoorns lieten zich regelmatig zien. Met het weer hadden wij het goed getroffen, het begon te regenen toen wij afscheid moesten nemen van dit stekje. Wij hebben genoten en gaan nu weer terug naar het Brabantse land Tot ziens Cia

De Tweevoeter

  • De Tweevoeter biedt onafhankelijk nieuws en uitgebreide praktische informatie over wandelen, natuur en landschap. U vindt hier wandelroutes, boeken, reisgidsen, tweedehands artikelen, landendossiers, campings, wandeltips en nog veel meer. Klik hier om naar de Tweevoeter te gaan

Vakantie op de Veluwe!

Uw advertentie hier!

Bungalowpark Veluwe

Vindplaats.com

Reisverzekering-direct.n

Aanzee.com

Villa XL

Zoover

Gevonden bij Speurders

Goedbegin bungalows

Vakantielinks

Vakantietop 50

De koopjeshoek

Koopjeshoek

Startportaal Begint hier

Favos vakantiebungalows

  • Particuliere

Vakantielokaties

Net Online


Copyright 2002-2019