» Vakantie op de Veluwe in Luxe chalet

Wat is dit?
Het recreatiepark ligt midden op de Veluwe, in een zeer bos- en heiderijk gebied, waar fietsen en wandelen een ware lust is. De natuur op haar mooist, vlak naast uw deur! Op ong. 500 meter afstand ligt het Uddelermeer, waar u ’s zomers heerlijk tussen de schapen van bijv. een picknick kunt genieten.U vindt op het park een hertenweide, waar naast herten ook kippen tokkelen, er is een (kinder-) zwembad, een speeltuin met o.a. een speelhuisje en een trampoline,en een ruim speelveld om te voetballen,volleyballen of tafeltennissen.

Bij het speelveld en de speeltuin vindt u “De Dassenburcht”, een gelegenheid die in de zomer open is voor het nuttigen van een drankje of een ijsje. Ook worden daar in de zomer verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bijv. een barbecue,een bingo en kinderfeestjes. Op het moment dat u op het park bent, wordt u daarvan op de hoogte gehouden.Daarnaast is in de omgeving ontzettend veel te doen: Omdat het park zo centraal ligt, bent u weinig tijd kwijt aan reizen. Wat dacht u van een dagje Koningin Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium of Paleis het Loo?

Ook kunt u ’s zomers lekker snuffelen op de vele zomermarkten in bijv.Elspeet en Garderen. Kortom: als u op het park uw vakantie komt vieren, dan zult u tijd te kort hebben.
U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan folders, zodat u zelf kunt bekijken wat u de moeite waard vindt.

Aansluiting ADSL kan geregeld worden!


Huisdieren kunnen wij, gezien de nieuwe inrichting, helaas niet toestaan!

Voor prijzen zie beschibaarheid!

[ terug... ]Omhoog


Page Rank

Uit het gastenboek!

  • 13-6 t/m 27-6-08 Beste familie, Het chalet was prachtig De Veluwe machtig Fietsen kun je hier alle kanten op. Werkelijk, de natuur is hier top. Onze vakantie was een waar feest. Gelukkig zijn we 12 dagen geweest, want minder lang was veel te kort om te ontdekken dat er hier niets aan schort. We zagen hier o.a. een familie wilde zwijnen, hertjes,eekhoorns, een das en konijnen. Geen commentaar, we nemen niemand op de korrel, maar het enige wat ontbrak waren glazen voor de borrel. We laten ze daarom achter in uw pand. Bedankt, tot ziens, wij gaan weer naar het Friese land Groetjes fam. Venema Leewarden

Uit het gastenboek!

  • Beste familie van gend, Wat een mooi huisje! Alles lekker schoon en fris, mooie inrichting, leuke tuin en terras! Chappeau! Helaas hadden we niet zo,n geweldig weer, maar we hebben toch een heel fijne week gehad en hopen nog eens terug te komen. Marc Elvi Myrthe & Lieke Lemmens

Uit het gastenboek!

  • Onze vakantie is nog niet afgelopen maar nu alvast wat opgeschreven....... Hoi Allemaal!Het is heerlijk warm weer deze week! altijd 30 graden. Het huisje is erg mooi en staat mooi in de schaduw! De bedden zijn goed, zelfs de kinderen slapen hier lekker uit!De fietsen zijn ook fijn om te mogen gebruiken (Gerard heeft geholpen zodat er toch nog een kinderzitje achterop kon)Fijne mensen trouwens Gerard en Nellie Bos! Erg gastvriendelijk! Onze kinderen vonden de spiegels erg leuk!(balletten, gekke bekken trekken, je kent dat wel!)De omgeving is erg mooi!!! We hebben genoten van de fietstochten, geproefd van de overheerlijke appelgebakjes van het Uddelermeer (restaurant)

Uit het gastenboek!

  • Ook een aanrader is Pannenkoekhuis de Huifkar in Putten, heerlijk!!!!(tevens erg leuk voor kinderen)Koninginjulianatoren was ook een feest!Een boottocht met "de nostalgie"in Hardewijk was ook genieten!Morgen naar de dolfijntjes en vrijdag poetsen en naar ons eigen stekkie te Bergeijk(Nbr)Terugkijkend naar een heerlijke vakantie voor ons allemaal!groetjes Tot ziens!!! Vanavond hebben we nog een hele gezellige lampionnenoptocht (zelfgemaakt) gehad Super!!!!

Uit het gastenboek!

  • 15 augustus 2008 Beste Mario en Marga Voor de tweede keer een vakantie in jullie chalet doorgebracht. De weken vlogen voorbij. Het wordt wel een derde keer! Dat zegt wel genoeg denk ik zo De Van Suijlekommetjes uit Tilburg.

Uit het gastenboek!

  • 29 september 2009 Hoi Mario en Marga, Wij waren blij dat wij op korte termijn nog jullie huisje konden huren voor een weekend. Het is een prachtig huisje(ADSL werkte perfect) gelegen op een zeer rustig park. De natuur is hier bijzonder mooi en de eekhoorns lieten zich regelmatig zien. Met het weer hadden wij het goed getroffen, het begon te regenen toen wij afscheid moesten nemen van dit stekje. Wij hebben genoten en gaan nu weer terug naar het Brabantse land Tot ziens Cia

De Tweevoeter

  • De Tweevoeter biedt onafhankelijk nieuws en uitgebreide praktische informatie over wandelen, natuur en landschap. U vindt hier wandelroutes, boeken, reisgidsen, tweedehands artikelen, landendossiers, campings, wandeltips en nog veel meer. Klik hier om naar de Tweevoeter te gaan

Vakantie op de Veluwe!

Uw advertentie hier!

Bungalowpark Veluwe

Vindplaats.com

Reisverzekering-direct.n

Aanzee.com

Villa XL

Zoover

Gevonden bij Speurders

Goedbegin bungalows

Vakantielinks

Vakantietop 50

De koopjeshoek

Koopjeshoek

Startportaal Begint hier

Favos vakantiebungalows

  • Particuliere

Vakantielokaties

Net Online


Copyright 2002-2019